Zelf verhuizen of een verhuisbedrijf inschakelen?

U staat voor een lastige keuze: zelf verhuizen of een verhuisbedrijf inschakelen. Beide opties hebben voor- en nadelen. Het hangt dan ook helemaal van uw situatie en voorkeur af welke optie het beste is voor u.

Zelf verhuizen: de voor- en nadelen

De gehele verhuizing zelf regelen, dozen inpakken, meubels demonteren, een verhuisbus huren, alles inladen en wegbrengen naar uw nieuwe huis, daar alles weer uitladen, meubels monteren, dozen in de juiste kamers plaatsen en dozen uitpakken. Er komt nogal wat kijken bij een verhuizing. Niet gek dus dat u de hulp van een verhuisbedrijf overweegt.

Zelf verhuizen kost u vooral veel tijd en energie en een verhuisbedrijf kan u dan ook veel werk uit handen nemen. Maar natuurlijk hangt hier een prijskaartje aan. Dat is dan ook het grote voordeel van zelf verhuizen: het kost u veel tijd, maar relatief weinig geld. Zeker als u hulp krijgt van vrienden en familie en een verhuisbus kunt lenen, scheelt dit veel geld.

Zelf verhuizen en een verhuisbedrijf combineren

Gelukkig kan een verhuisbedrijf ook goedkoop zijn! U hoeft namelijk niet gebruik te maken van de volledige service van een verhuisbedrijf; u kunt ook onderdelen uitkiezen die u graag uitbesteed. Vindt u het bijvoorbeeld prettig om zelf uw spullen in en uit te pakken? Dan kunt u dit zelf doen en het daadwerkelijke verhuizen overlaten aan een verhuisbedrijf. Op deze manier zijn vele variaties mogelijk, waardoor u alleen betaalt voor de opties die u wilt!

Verhuisservice op maat

Door alleen die diensten te kiezen die u belangrijk vindt, heeft u controle over uw verhuizing en betaalt u niet de hoofdprijs. U hoeft dus helemaal niet te kiezen tussen zelf verhuizen en een verhuisbedrijf inschakelen. Heeft u al gedacht aan de volgende combinaties?

  • Zelf dozen in- en uitpakken en de dozen verhuizen en het verhuisbedrijf meubels laten demonteren, monteren en verhuizen.
  • Zelf alles inpakken en meubels demonteren en het verhuisbedrijf inschakelen om al uw dozen en meubels over te brengen naar uw nieuwe huis. Het verhuisbedrijf kan dan ook uw meubels in elkaar zetten.
  • De hele verhuizing zelf regelen en het verhuisbedrijf alleen de meubels in elkaar laten zetten. Het verhuisbedrijf kan ook voor u de verlichting ophangen en installeren.
  • Heeft u tijdelijke opslag nodig omdat de opleverdatum niet overeenkomt met uw sleuteloverdracht? Ook dat kan een verhuisbedrijf voor u overnemen, terwijl u de rest van de verhuizing zelf regelt.

Meer weten over wat een verhuisbedrijf voor u kan betekenen?

GRATIS VRIJBLIJVENDE VERHUISOFFERTE AANVRAGEN

verhuistotaal-banner-goed-voorbereid

GRATIS VERHUISOFFERTE